Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 27/10 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 27/10  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  

«Με Ακόμα Περισσότερη   Προσπάθεια»

Παρόλο ότι γίνονται προσπάθειες  προκειμένου να βρει  κάποιες ισορροπίες  η χώρα μας  και κατά συνέπεια εμείς ο λαός της, που μπορεί  σταδιακά  να τις βρει,, εντούτοις , ορισμένοι  εντός και εκτός χώρας  προσπαθούν  συνεχώς  με ύπουλο τρόπο  να τις τορπιλίζουν» .Δυστυχώς γι αυτούς  δε θα τα καταφέρουν .

Υπάρχουν όμως και άλλοι  που εκφράζουν την απογοήτευσή τους  και έχουν δίκιο. Όμως, οι προσπάθειες που γίνονται δε θα πάνε χαμένες, αλλά  καθώς η υπομονή  μειώνεται  συνεχώς  και η φτώχεια  αυξάνεται επίσης συνεχώς είναι επόμενο  να αυξάνει  και η γκρίνια.

Το ερώτημα είναι, τι πρέπει να κάνουμε  ως λαός και τι πρέπει να κάνουν  αυτοί  που μας κυβερνούν. Βέβαια, κάτι που έκαναν  για τώρα,  καθώς έβλεπαν  ότι τα δύσκολα φτάνουν στο ζενίθ τους  έφεραν το Γάλλο πρόεδρο  και καλά έκαναν,  και ο οποίος δεν ήλθε αυθόρμητα  αφ΄εαυτού του ….Ωστόσο θα βάλλει και αυτός ένα μικρό λιθαράκι , αλλά  από το τίποτα καλό θα είναι και αυτό .

Πάντως τα αποτελέσματα όλων αυτών των προσπαθειών  θα αργήσουν να φανούν , αλλά και χωρίς αυτές τις προσπάθειες  η χώρα μας κυριολεκτικά  θα πνιγόταν.

Όσο για  τις πρωτοφανείς  σε ένταση φονικές νεροποντές  δυστυχώς  φαίνεται να  συνεχίζονται Γεγονός που θα συμβαίνει και στα υπόλοιπα μέρη του πλανήτη  ανεξάρτητα αν θα είναι χειμώνας ή καλοκαίρι αλλά αυτό απαιτεί  πολύ συζήτηση  η οποία δε μπορεί να  αποτυπωθεί  σε μια κόλα χαρτί   μόνο .

Ωστόσο  να μη χάνουμε  την πίστη  και την ψυχραιμία μας  για να αποφύγουμε τα χειρότερα  από το μέσον του ερχόμενου μήνα .     



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου