Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

«Ναι από τώρα μπήκαμε στα δύσκολα»


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΤΡΙΤΗ 13/10

Η ΣΕΛΗΝΗ ώρα 03:06 μπαίνει σε φάση ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, από τις 19ο. 20΄ του ΖΥΓΟΥ
                        

                         
«Ναι  από τώρα  μπήκαμε στα δύσκολα»

Δεν είναι πλέον  εύκολο  να κάνεις  μια σταθερή  πρόβλεψη  που να είναι  ακόλουθη  με όσα ακούγονται  κάθε μέρα  είτε από τους κυβερνώντες  ή από τους απλούς πολίτες.
Προσωπικά,   όλα αυτά τα μπερδεμένα πράγματα  με έχουν κουράσει , αλλά με έχει πιάσει  και το λιονταρίσιο μου  πείσμα  να τα ψάχνω  και μάλιστα  να αναζητώ  το ευχάριστο «ξημέρωμα»  έστω  και στους επόμενους μήνες και χρόνους.
Πάντως, θεωρώ  ευνοημένους του Σύμπαντος Κόσμου  όσοι καταφέρνουν  να ζουν  χωρίς το φόβο  σχετικά με τα όσα  ακούγονται  και βλέπονται .Η χώρα μας   θα επιβιώσει τελικά; Ναι ή  όχι και κάτω  από ποιες συνθήκες.
   
 Η άποψή μου  από τις πρώτες  εκλογές  που εξελέγη πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας  μέχρι τις  τελευταίες  20/9  δεν έχει αλλάξει .Ότι πρόκειται για ένα χαρισματικό  άνδρα με προεξέχουσα  την υπερηφάνεια  του  και το πείσμα του τουλάχιστον    ως Λέων, προκειμένου  να πετύχει τους στόχους του.  Αυτό ως ένα σημείο θα τα καταφέρει και όχι  με το εκατό τοις εκατό αφενός γιατί δεν είναι θεός  ,και αφετέρου   θα βοηθήσουν και οι γενικότερες παγκόσμιες συνθήκες .Ακόμα και  η Γερμανία  και μαζί η κ Μέρκελ το 2016  θα έχουν και αυτοί το τρέξιμό τους….  Και μάλιστα  για του λόγου το αληθές ως προς αυτά σε σχέση με προηγούμενες  προβλέψεις μου   στην πανσέληνο  στις 28/9  είχα γράψει  «….φαίνεται  να προσέρχονται  καινούργιοι  επώνυμοι ως τρόφιμοι  στις φυλακές για   οικονομικές ατασθαλίες…»Γεγονός που έγινε . Αυτό δε δείχνει  ότι ένα σχέδιο  του πρωθυπουργού  πραγματοποιείται ήδη  με το να ξεκαθαρίζει τους απατεώνες; βέβαια θα χρειαστεί  πολύ δουλειά ακόμα. Όμως πολύ δουλειά χρειάζεται και , μέχρι και το Δεκέμβριο καθώς  θα συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο  τα όσα δυσάρεστα  έχει υποστεί η χώρα μας , τα οποία  δε θα μας αρέσουν,   αλλά να μην ανησυχούμε,   αφού όλο και κάτι θα γίνεται που να μας ηρεμεί, άλλωστε ο χρόνος θα είναι μπροστά μας και πολλά θα έχουμε να λέμε …...
 Ωστόσο, για τώρα ,σχετικά με τα οικονομικά,( μισθούς , συντάξεις, ενοίκια, Φ.Π.Α , ΕΝΦΙΑ κ.λ.π και ότι σχετίζεται με το χρήμα και το ασφαλιστικό   , δυστυχώς θα συνεχιστεί, και μάλιστα   προβλέπεται τραγικό  το 2016  και συγκεκριμένα  Φεβρουάριο-Μάρτιο και από τον Οκτώβριο  έως τον Ιανουάριο του 2017 .Όμως,   ως χώρα με το θάρρος την αποφασιστικότητα και την αξιοπρέπειά μας και αφού ξεπεράσουμε αυτές τις χρονικές περιόδους τότε θα κερδίσουμε το «έπαθλό» μας.      

ΣΤΟΠ  Κ/Π  03 :06-24:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου