Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν Ένα Δελφίνι Ερωτεύεται

Όταν  Ένα Δελφίνι  Ερωτεύεται ….
Μία Σανίδα  Του Σέρφινγκ!


Πως  θα αντιδρούσατε  αν ένα δελφίνι  ερωτεύεται ξαφνικά ….τη σανίδα  του  γουιντ –σέρφινγκ σας ;
Γενικά ξέρουμε ότι  δεν πρέπει να   φέρνουμε  αντιρρήσεις  στους ερωτευμένους , καθώς  και μπερδεμένοι  είναι , αλλά και αποφασισμένοι  για την  προάσπιση  του έρωτά τους .Στην  περίπτωση  ειδικότερα  του Τζο Πόιντον – στην απρόσμενη  συνάντησή του με το   ρομαντικό  κήτος –χρειάστηκε  η επέμβαση  ναυαγοσωστών , οι οποίοι τον έβγαλαν  σώο στη στεριά ! Αλλά ας αφήσουμε  τον ίδιο  να περιγράψει  την περιπέτειά του :
            «Βρισκόμουν στα νότια παράλια  της Αγγλίας .Είμαι  βετεράνος ναύτης , ταξιδεύω  στη θάλασσα  για πάνω  από 30 χρόνια  και έχω δει αρκετές φορές  δελφίνια .Αλλά ήταν η πρώτη φορά  που είδα ένα δελφίνι  με παρόμοιαa συμπεριφορά.
            Ήρθε κατά πάνω μου , τρίβοντας  με τη μύτη του  τη σανίδα του  σερφινγκ  και πετώντας  ολόγυρα αφρούς Στη συνέχεια  ακούμπησε το κεφάλι του  πάνω στη σανίδα , με κοίταξε  και χαμογέλασε .Άρχισα να πλέω προς την ακτή , αλλά ήταν φανερό  πως δεν ήθελε  να με αφήσει να φύγω .Πέρασε  κάτω από τη σανίδα  και με ένα  μικρό ανασήκωμα  του σώματός του με πέταξε στη θάλασσα.
            Τα πράγματα δυσκόλεψαν  όταν έπιασε με τα δόντια του  ένα από τα σκοινιά  του σέρφινγκ  και άρχισε  να το τραβά  μακριά- και εμένα μπλεγμένο  πάνω του- με ταχύτητα  πέντε μιλίων την ώρα Ευτυχώς όμως , που οι ναυαγοσώστες  είδαν  την όλη  σκηνή  και με περισυνέλλεξαν , αφήνοντας  τη σανίδα  στο …ερωτοχτυπημένο  δελφίνι»

              

ΑΣΤΡΟ – ΚΟΥΙΖ

  
          ΑΣΤΡΟΚΟΥΙΖ     


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτό για κουιζ
Δοκιμάστε τις αστρολογικές σας γνώσεις  διασκεδάζοντας.
Αυτό το παιχνίδι  μπορείτε να το παίξετε  σε μία συγκέντρωση , όπου θα αντιμετωπίσετε  μερικές ενδιαφέρουσες  προκλήσεις  και θα δείτε  σε ποιο επίπεδο  βρίσκονται οι αστρολογικές  σας γνώσεις.
Αν είστε πρωτάρης /α στην αστρολογία  μη περιμένετε  να προχωρήσετε  περισσότερο των 5 πρώτων ερωτήσεων .Αν  έχετε  ορισμένες γνώσεις  μπορεί να φτάσετε  μέχρι τη δέκατη  ερώτηση .Όσοι κατορθώσετε να τερματίσετε  επιτυχώς  μπορείτε να υπερηφανεύεστε  ότι είστε αστρολόγοι.

1.     Παρευρίσκεστε σε ένα  γάμο που  τα περισσότερα  άτομα εκεί , σας είναι άγνωστα .Καθώς περιμένετε να αρχίσει  η γαμήλια  τελετή  φέρνετε στο νου σας  μερικές αστρολογικές στατιστικές .Οι περισσότεροι γάμοι  γίνονται τον Ιούνιο , αλλά αστρολογικά αυτός ο μήνας  δεν ευνοεί  τη μονιμότητα  και ιδιαίτερα  αν ο Ήλιος  βρίσκεται στο ζώδιο………Στην πραγματικότητα  ο Αύγουστος  ή ο Οκτώβριος μπορεί να είναι  ευνοϊκότεροι  όταν ο Ήλιος  είναι στο ζώδιο………που συμβολίζει  τον έρωτα , τη δημιουργικότητα , τη γονιμότητα  , η στο ζώδιο ……που  στο ζώδιο… ευνοεί  το γάμο  και τους συνεταιρισμούς .
2.      Η νύφη  εμφανίζεται με ένα  ωραίο  κάτασπρο νυφικό , συνεσταλμένη  αλλά και κάπως απόμακρη .Ακούτε  πως  ήταν τρομερά  δύσκολή  στην επιλογή  συντρόφου , αλλά τελικά  το αποφάσισε .Μαντεύετε  πως ανήκει στο ζώδιο…….
3.      Ο γαμπρός την περιμένει  και το πρόσωπό του  λάμπει από ευτυχία .Δείχνει  πολύ ρομαντικός  και χαρούμενος .Μαντεύετε ότι ανήκει  στο ζώδιο……
4.      Ένα στρουμπουλό κοριτσάκι  φαίνεται έτοιμο να κλάψει , αναζητώντας τη μητέρα του  μέσα στο πλήθος  των καλεσμένων .Κι ενώ είναι επιφορτισμένη να ραίνει  με λουλούδια  τους νεόνυμφους ,αυτή αντίθετα  τα κρατάει δικά της ως να ήταν κτήμα της  .Yυποθέτετε  πως πρέπει να είναι …………
5.      Ο ιερέας  είναι κοκκινομάλλης  με λίγη φαλάκρα  και εκτελεί το μυστήριο με δυναμικό  και εκφραστικό τρόπο .Μαντεύετε  πως τουλάχιστον  ένα από τα ζώδια  της φωτιάς …………….πρέπει να είναι δυνατό  στο ωροσκόπιό του .
6.      Αργότερα στη γαμήλια  δεξίωση , λέτε στη νύφη  και στο γαμπρό  πως η αστρολογία είναι ευνοϊκή γι’ αυτούς σήμερα. Για ποιους δύο ευνοϊκούς  πλανήτες μιλάτε………….και………...
7.      Η μητέρα της νύφης  μόλις ακούει για αστρολογία  εκφράζει το ενδιαφέρον  της «Πέστε μου κάτι για τον εαυτόν μου» σας λέει . Ο Ήλιος μου είναι στις 33 μοίρες του Λέοντα». Αμέσως καταλαβαίνετε  πως δεν έχει ιδέα από Αστρολογία .Τι σας κίνησε την υποψία σας……………
8.      Η νύφη  σας λέει ο αστρολόγος μου  βρήκε πως ο Ήλιος μου  είναι σε επτάγωνο  με το Ήλιο του  συζύγου μου .Αυτό σημαίνει  πως γεννηθήκαμε ο ένας για τον άλλον ;».Σκέπτεστε προσεχτικά .Πόσες μοίρες  είναι η απόσταση  της όψης  του πενταγώνου  και ποια  είναι η  γενική  σημασία του ;………………….., …………………………
9.      Με κάποιο τακτ απαντάτε  πως οι καλύτερες  όψεις στους Ήλιους  των δύο συντρόφων  είναι ………………….και………………….
10.             Πηγαίνετε προς το μπαρ  και συναντάτε μία συνάδελφο σας  αστρολόγο, η οποία προσπαθεί  να προξενέψει  τον κουμπάρο με τη συμπεθέρα. ,Αυτός είναι Παρθένος  και αυτή είναι Κριός . Ο Ήλιος του είναι  στις 27  μοίρες και ο  δικός της  στις 5. Ποια ειδική σχέση  υπάρχει μεταξύ  27  μοίρες Παρθένου  και 5 Κριού  που ώθησε  την προξενήτρα  σε αυτό το συνοικέσιο;…………………….
11.             Στη συνέχεια σας δείχνει ένα σκυθρωπό  άντρα. Αυτός είναι ο αντίζηλος .Έχει  τη προοδευτική  ( προχωρημένη) Σελήνη  του σε συζυγία  ( σύνοδο) με τον διελαύνοντα  Κρόνο. Νομίζετε πως μπορεί  να αισθάνεται  καλύτερα σε ένα μήνα  ή δύο ;……………….και αν όχι γιατί……………..
12.            Σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο , ποιοι πλανήτες και ποιος  κυβερνήτης  πρέπει να επιδρούν  ευνοϊκά στον Ήλιο του στις ετήσιες προχωρημένες  θέσεις  του  την ώρα  του γάμου του ;………Ο κυβερνήτης του οίκου του………….
13.            Στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας  ποιοι πλανήτες  είναι πιο πιθανόν  να βρίσκονται  σε κάποια αρμονική  πρόοδο  την ώρα του γάμου της ;…………..η……….
14.             Αργότερα η μητέρα του γαμπρού  σας φέρνει  το γενέθλιο χάρτη της «.Σε πόσο καιρό νομίζετε ότι θα γίνω γιαγιά;» σας ρωτάει .Ποιος οίκος της  μπορεί να σας πει  για τέτοια ζητήματα;…………………….


             Οι απαντήσεις του  άστρο κουίζ
1.      Δίδυμοι, Λέων ,Ζυγός
2.      Παρθένος
3.      Ζυγός
4.      Καρκίνος
5.      Κριός, Λέων, Τοξότης  είναι τα ζώδια  της φωτιάς.
6.      Αφροδίτη  και Δίας  είναι οι ευνοϊκοί πλανήτες
7.      Υπάρχουν μόνο 30 μοίρες  σε κάθε ζώδιο
8.      Υπάρχουν  περίπου 51  μοίρες  σε ένα επτάγωνο. Θεωρείται το αναπόφευκτο της μοίρας (κισμέτ), η ώθηση  προς τα μοιραία γεγονότα.
9.      Τρίγωνα και εξάγωνα.
10.  Αυτές οι δύο θέσεις  είναι σε ανοικτή αντίθεση   εκτός ζωδίου .Συχνά,  λειτουργεί  ως η ρήση τα ετερώνυμα έλκονται , όπως συμβαίνει  ο έβδομος  οίκος  είναι σε αντίθεση  με τον ωροσκόπο.
11.  Δε σημαίνει  ότι απαραίτητα  θα αισθανθεί καλύτερα  σύντομα , αφού η προχωρημένη Σελήνη και ο διελαύνων Κρόνος  κινούνται  με σχεδόν  την ίδια  ταχύτητα  και επομένως  η γενική όψη  θα ισχύει  για μερικά  χρόνια , ώσπου  σιγά ,σιγά  να απομακρυνθούν  από τις θέσεις τους .
12.  Η Σελήνη , η Αφροδίτη  και ο κυβερνήτης  του Εβδόμου οίκου .
13.  Ο Ήλιος  ή ο Άρης
14.  Ο Ένατος οίκος,  διότι  είναι  ο Πέμπτος του είναι  του  πέμπτου  οίκου,  εξουσιάζοντας  τα παιδιά των παιδιών .   

  

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

Ο ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ  ΟΙΚΟΣ

Η βολή  όσο και αν σημαδεύεται  σωστά , αν αυτός που τη ρίχνει  δεν είναι ψύχραιμος , δε θα φτάσει στο στόχο της .

ΣΤΟΧΟΙ-ΕΛΠΙΔΕΣ-ΕΥΧΕΣ- ΠΙΣΤΗ

Ο Τόμας  Μπερ, σε ένα βιβλίο του επισημαίνει  τα πολύ σωστά λόγια ενός δασκάλου του  « Η βολή  όσο και αν σημαδεύεται  σωστά , αν αυτός που τη ρίχνει  δεν είναι ψύχραιμος , δε θα φτάσει στο στόχο της . Και τούτο  διότι ,  αντί να περιμένει  την εκπλήρωσή του εγχειρήματος  του,  αυτός οπλίζεται με θάρρος  για την αποτυχία» και συνεχίζει « ο σωστός τρόπος  είναι να μη βάζεις  πρόθεση στο στόχο. Όσο πιο επίμονα προσπαθείς  να μάθεις πώς να  ρίχνεις το βέλος  για να πετύχεις  το στόχο, τόσο  δυσκολότερα  θα πετύχεις το πρώτο  και ακόμα δυσκολότερα  θα πετύχεις τα δεύτερο , γιατί  θα έχεις χάσει  ακόμα περισσότερο  την ψυχραιμία σου .Και ξέρεις γιατί: διότι σε εμποδίζει  η έντονη πρόθεσή σου , να νομίζεις  ότι  θα τον πετύχεις  και μάλιστα  εκείνη τη στιγμή.»
Και υπό αυτήν την έννοια  μπορώ να συμπληρώσω  και την προσωπική μου  άποψη ότι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες  γενικότερα του ανθρώπου , είναι έτσι και αλλιώς προσυμφωνημένες .Θεωρώ λοιπόν, ότι είναι να γίνει θα γίνει  , χωρίς αυτό να αποκλείει την προσπάθεια  και θα φέρω  ως προς αυτό ένα ακραίο παράδειγμα,
Αν ο πέμπτος οίκος ενός ατόμου  είναι προβληματικός  σε σχέση με τη συμπεριφορά ενός παιδιού  του  και ο ενδέκατος  είναι επίσης προβληματικός , τότε  μπορεί να πει κάποιος  σε τι καλό  μπορεί να φιλοδοξεί αυτός ο γονέας, Και όμως όλο και κάποιοι διέξοδοι  θα υπάρχουν  μέσω των  συμπληρωματικών οίκων .Βέβαια, θα  χρειαστεί να γίνουν  εντονότερες  προσπάθειες .Αν όμως, ο ενδέκατός του  είναι αισιόδοξος  οι καλοί στόχοι  του,  για το έστω  προβληματικό ( ανυπάκουο κ.λ.π) παιδί του  με κάποιο τρόπο θα πραγματοποιηθούν ….!
Γι’ αυτό η καλύτερη τακτική  αντιμετώπισης  του ενδεκάτου οίκου είναι  η αναμονή, άλλωστε τα γεγονότα  στις ημέρες μας  τρέχουν με ιλιγγιώδη  ταχύτητα .Αν τρέχουμε επίσης  και εμείς  ξοπίσω τους  ίσως να μην καταφέρουμε  να τα προφτάσουμε. Αυτά όμως , τα ίδια τα  γεγονότα κάποια στιγμή  κάνοντας  τον κύκλο τους  θα έλθουν  πάλι σε εμάς .
Κατά συνέπεια  , η ελπίδα  πάντα επιζεί  ακόμα και στις  χειρότερες κακοτυχίες  των ανθρώπων . Γι’ αυτό οι περισσότεροι συνηθίζουν  και στα πιο δύσκολα  τους να λένε ότι « η ελπίδα χάνεται τελευταία».
Μήπως  η αθανασία  της ψυχής  δεν είναι  η υπέρτατη  ελπίδα του ανθρώπου , καθώς αποτελεί  μία από τις  μεγαλύτερες  σταθεροποιητικές  αντιλήψεις  για όλη την ανθρωπότητα. Η ελπίδα λοιπόν,  μαζί  με την ευχή  και την πίστη , αποτελούν την κινητήρια  δύναμη  όλων των προσπαθειών .Και μόνο γι’ αυτό , καθώς έχουν το θρόνο τους στον ενδέκατο , θεωρώ  το συγκεκριμένο οίκο  αρκετά σημαντικό .
Αναπόφευκτα , ο άνθρωπος  σε κάποια  δύσκολη  στιγμή της ζωής του  ελπίζει  ότι θα βρει  βοήθεια  από φίλους , γνωστούς και αγνώστους .Και βέβαια δεν το περιορίζω  μόνο σε ηθική  βοήθεια  αλλά και σε χρηματική .Διότι ο άνθρωπος  καθώς έχει φτάσει  να βιώνει το Μεσουράνημά του, ( 10ος  οίκος) και έχει δουλέψει να το κρατά σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο , στη συνέχεια  είτε επίσημα  ή ανεπίσημα  εξασφαλίζει  και τις συμμαχίες του , οι οποίες  δεν καθορίζονται  τόσο από  τα ανθρώπινα συναισθήματα,  αλλά  από την Ανώτερη Διάνοια  της οποίας  η Αγάπη  είναι πανανθρώπινη  και που  γνωρίζει  καλύτερα  και από  αυτόν τον  ίδιο τον άνθρωπο  τι του ανήκει και μέχρι που μπορεί να ανελιχθεί.
Για  να εξασφαλιστεί  όμως αυτή η σχέση  Αγάπης  με τις Ανώτερες  Δημιουργικές  Πνευματικές  Δυνάμεις  ο άνθρωπος  χρειάζεται να  κινείται  αφενός ελεύθερα  μέσω Ουρανού =υπερβατική σκέψη  και αφετέρου οριοθετημένα μέσω  του Κρόνου =Συνετή σκέψη .Διαφορετικά  μπορεί να ξεφύγει  από τον στόχο .Βέβαια  αυτή είναι η μεγάλη δυσκολία   του ενδεκάτου οίκου. Ότι δηλαδή  να πρέπει να πρέπει να λειτουργείται  με δύο ταυτόχρονους  τρόπους , τελείως διαφορετικούς  μεταξύ τους. Όμως μόνο έτσι επιτυγχάνεται  η υλοποίηση  των στόχων  και όχι μόνο. Με  αυτόν τον τρόπο  δεν κινδυνεύουν  επίσης  ποτέ να αμφισβητηθούν.
( ένα  απόσπασμα από βιβλίο της καρμική σειράς)    
                                                                               

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ





 ΖΩΔΙΑΚΟΣ  ΠΥΡΗΝΑΣ
                ΚΑΙ
   ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ


Η ανάλυση  του αστρολογικού χάρτη  δείχνει  ακόμα και λεπτομέρειες  αρκεί να γνωρίζει ο ερευνητής  πώς να τις εντοπίσει , όπως είναι ο Ζωδιακός πυρήνας ο οποίος αποκαλύπτει  και αυτές τις ανισορροπίες του Εγώ. Αυτό επιτυγχάνεται μετά από μία σχολαστική έρευνα  των θέσεων που κατέχουν  οι πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο .

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΉΜΑ σε αυτήν τη διαδικασία είναι  να ελεγχθούν  τα στοιχεία ,ΦΩΤΙΑΣ , ΑΕΡΑ,  ΓΗΣ , ΝΕΡΟΥ Από εδώ αποκτάται  μία σφαιρική  άποψη  τόσο για την ψυχοσύνθεση του ατόμου  όσο και για  τον τρόπο  με το οποίο  λειτουργεί  το φυσικό σώμα.
Αν λοιπόν  στο ωροσκόπιο  επικρατούν τα ζώδια της φωτιάς ( Κριός, Λέων, Κριός )δείχνουν  άνθρωπο δραστήριο, δημιουργικό,   θαρραλέο,  και αισιόδοξο.
Σωματικά  εξουσιάζουν την πέψη και   τη θερμοκρασία  του σώματος που  όταν αυτή αυξάνει ,βοηθά ο οργανισμός να   αποβάλλει τις τοξίνες του .
Η υπερβολική  παρουσία της φωτιάς όμως,   προκαλεί επιρρέπεια  σε εγκαύματα , ξεσπάσματα  οργής, , έλκη στομάχου  και φλεγμονές. Σε αυτές τις περιπτώσεις  καλό είναι να πίνονται καταπραϋντικά  αφεψήματα όπως είναι το χαμομήλι.
Η έλλειψη  του στοιχείου  της Φωτιάς σηματοδοτεί  δυσκαμψία , νωθρότητα,  αδυναμία  και  χαμηλή αυτοπεποίθηση .Αυτή η έλλειψη  μπορεί να  συμπληρωθεί  με το κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα,  καθώς είναι χρώματα  που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος . Επίσης βοηθά και το περπάτημα.
Αν  στο ωροσκόπιο  επικρατούν  τα  ζώδια της Γης ( Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως )αυτά τα άτομα   σκέπτονται  ώριμα  ενεργούν  υπεύθυνα και πρακτικά  , νοιάζονται  για τους άλλους
Σωματικά , εξουσιάζουν  τα οστά,  το δέρμα  και τους  μύες .Η υπερβολική  επίδραση της Γης  οδηγεί  σε αύξηση  βάρους,  αδράνεια , κατάθλιψη , περιορισμένα όρια στο τρόπο της σκέψης  επιδίωξη τους τα υλικά αγαθά  .Η υπερβολική παρουσία του καφέ και του μαύρου χρώματος  θα πρέπει να αποφεύγονται   , ενώ αντίθετα να προτιμώνται  το κόκκινο και το πορτοκαλί .
Η έλλειψη  του στοιχείου της Γης  δείχνει τον άνθρωπο  που απλά  ονειροβατεί  μέσα από σχέδια με περιορισμένες ικανότητες  για την υλοποίησή τους   χωρίς να τα υλοποιεί, γι’ αυτό προτείνεται να   βρίσκει χρόνο να περπατά ξυπόλυτος  προκειμένου να έρχεται σε επαφή  με το γήινο στοιχείο της Μητέρας Γης . Ωστόσο,     υποστηρίζει  με πάθος  ότι βρίσκεται στην  κατοχή του .
Όσοι δεν επηρεάζονται σημαντικά  από την Γη θα πρέπει να αποφεύγουν  να  κάνουν τα μεγαλοεπίβολλα  σχέδιά  τους   πραγματικότητα , τουλάχιστον  όχι προτού  σκεφτούν  όλες τις πιθανότητες, αποτυχίας.
Αν στο γενέθλιο ωροσκόπιο  επικρατούν τα ζώδια του Αέρα( Δίδυμοι, Ζυγός , Υδροχόος ).  Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του ανθρώπου λοιπόν  είναι η επικοινωνιακή, διορατική  και διπλωματική  του ικανότητα Και καθώς  εξουσιάζει  το αναπνευστικό  και νευρικό  σύστημα  όταν αυτά βρίσκονται σε ισορροπία ο άνθρωπος λειτουργεί  κυρίως με τη λογική . Όμως  ο αέρας καθώς απομακρύνει την υγρασία  καλό είναι  να ρίχνεται  συχνά νερό  στο σώμα δηλαδή  να πίνεται περισσότερο   νερό .
Σωματικά , η έντονη παρουσία του Αέρα  παρουσιάζεται με  ξηρή επιδερμίδα , εύθραυστα μαλλιά  και είναι ευπαθή  σε ασθένειες  του αναπνευστικού( άσμα, κρίσεις πανικού…. ).
Η έλλειψη  του δείχνει  δυσκολία στην επικοινωνία , αλλά πάντως  βοηθά  η βιταμίνη Β, οι μπανάνες και το χρώμα  μπλε σε ρούχα και κοσμήματα.

Αν στο γενέθλιο ωροσκόπιο επικρατούν τα ζώδια  του Νερού( Καρκίνος , Σκορπιός, Ιχθύες ),, τότε πρόκειται για άτομο υπέρ συναισθηματικό   με οξυμένη  διαίσθηση .’όταν το στοιχείο του Νερού είναι διάχυτο στο ωροσκόπιο  συνήθως  προδιαθέτει  στο πάχος και  στην κατακράτηση υγρών .
Η έλλειψη  νερού  κάνει το άτομο  ανασφαλές και σωματικά  να αφυδατώνεται
εύκολα . Γι’ αυτό  ένα τέτοιο άτομο  θα πρέπει να πίνει άφθονο νερό για να ενυδατώνεται  ο οργανισμός  και διουρητικά  αφεψήματα Επίσης , ο ροζ  χαλαζίας , η φεγγαρόπετρα  και ο πράσινος  αβεντουρίνης   δημιουργούν γαλήνη .
Ωστόσο , ο υδάτινος τύπος , καθώς είναι φύση  συναισθηματική  ξεχωρίζει από τους  υπόλοιπους  για το καλοπροαίρετο  ενδιαφέρον  που δείχνει  και για τα ζητήματα  άλλων ανθρώπων .Συνήθως  έχουν τη δυνατότητα  όταν αντιμετωπίζουν  τον κίνδυνο  να μην επιτίθονται  κατά πρόσωπο , αλλά πάντως  στο τέλος κερδίζουν …..Επίσης  αφομοιώνουν με μεγάλη ευκολία  όσα ακούνε , διαβάζουν ή πέφτουν στην αντίληψη τους .. . Όμως η επιφανειακή ηρεμία τους  ενδέχεται να κρύβουν εσωτερικές αναταράξεις . 

 ΤΟ  ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ : είναι  να υπολογιστούν  οι ζωδιακές  θέσεις των πλανητών ανάλογα με την κατηγορία τους , δηλαδή με τις ποιότητές τους ( παρορμητικά, σταθερά, μεταβλητά) .Η ποιότητα που υπερισχύει  προστίθεται  στο στοιχείο που  επίσης υπερισχύει  και έτσι  βρίσκεται ο ζωδιακός πυρήνας .Πολύ συχνά  μπορεί να υπερτερούν δύο  ή ακόμα κα να ισοδυναμούν   όλα ,  ή να υπάρχει έλλειψη  κάποιας   ζωδιακής ποιότητας ή ενός στοιχείου .Εδώ , σε τέτοιες περιπτώσεις  η απάντηση έγκειται στις αστρολογικές  γνώσεις του αστρολόγου  οι οποίες θα πρέπει να βλέπονται  σε σχέση και με τις γνώσεις του σε σχέση και με την ψυχολογία. 

κάνε μια ευχή


          

KANE MIA EYXH…….......
  
....ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΧΗ  ΣΟΥ….

Η ευχή που δίνεται  με αγάπη , από καρδιάς  έχει μεγαλύτερη  αξία  καθώς έχει  περισσότερες πιθανότητες  πραγμάτωσης .
Υπάρχουν και ευχές  που δίνονται  αδιάφορα , μόνο τυπικά. Και εκείνες  που  έχουν σαν σκοπό τους   να κατακεραυνώσουν την ασπίδα  προστασίας μας προκαλώντας   αντίθετο αποτέλεσμα  από αυτό που μας εύχονται .
Η ευχή λοιπόν είναι κάτι  σαν επίκληση  σαν την έκφραση  μιας επιθυμίας.


Αυτές είναι οι καλές πλευρές μιας ευχής  όμως τι γίνεται με τις υποκριτικές  που μας αναλώνουν ενεργειακά
ΤΡΟΠΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
·         Οραματιζόμαστε  τον εαυτόν μας  να περιβάλλεται  από ένα  λαμπερό  λευκό  φως , το οποίο εκτείνεται  ένα μέτρο περίπου  γύρω από το  σώμα μας.
·        Συγχρόνως ,  οραματιζόμαστε  εκείνους τους ανθρώπους  που μας περιβάλουν
·         .Προσπαθούμε  να διαισθανθούμε  τα συναισθήματα τους   μέσα από τις χρωματικές  εκπομπές τους  με συγκεκριμένα  σχήματα , όπως είναι τα κυκλικά  σχήματα  για την αγάπη , πράσινα τετράγωνα  για το συμφεροντολογισμό , γαλάζια τετράγωνα  για τη φιλία  και την πνευματικότητα.
·        Τα αρνητικά συναισθήματα  μπορούμε  να τα εικονογραφούμε( νοερά) με  μυτερά  τριγωνικά  σχήματα κίτρινου  ή μαύρου χρώματος , τα οποία  εκπέμπονται  με δύναμη  εναντίον μας  διαπερνώντας  την αύρα μας και να μας πληγώνουν .
·        Φανταζόμαστε αυτά τα αρνητικά σχήματα  να απορροφώνται  από την φωτεινή   προστατευτική ασπίδα μας  και έτσι  να εξουδετερώνονται.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΕΣ
·        Αν περιμένουμε αμφίβολες  επισκέψεις , το πρωί της ιδίας ημέρας να διαλογιστούμε , κάνοντας   τις  ανάλογες  αναπνευστικές ασκήσεις  για να ενδυναμώσουμε  την ασπίδα της προστασίας μας .
·        Την ώρα του διαλογισμού  να   φανταζόμαστε έναν ένα  τους επισκέπτες  με τα κρυφά τους συναισθήματα για το άτομό μας .Εφόσον αισθανθούμε  ότι από κάποιους  εισπράττουμε αρνητικά συναισθήματα  τότε περιβάλλουμε με αγάπη  όλους  μέσα στο  καθαρτήριο κύκλο  προστασίας που μας περιβάλλει  με μία προσευχή  προστασίας και δύναμης .
·        Η ασπίδα  προστασίας  μας πρέπει να είναι  πάντα  εν ενεργεία. Αυτό επιτυγχάνεται  μέσω του  βαθμού της αυτογνωσίας μας .
·        Η πρόβλεψη και η  πρόληψη  είναι η καλύτερη άμυνα  απέναντι  στις κακές στιγμές μας.
·        Καλό είναι να κρατάμε  απόσταση ασφαλείας .Για παράδειγμα να αποφεύγουμε  την επικοινωνία με ανθρώπους  που ξέρουμε ήδη ότι μας αντιπαθούν . Αν συμπτωματικά  βρεθούμε  στον ίδιο χώρο  με κάποιον  τέτοιο άνθρωπο  και μας αγγίξει ακόμα και με χειραψία  να πούμε νοερά μια  αποτρεπτική προσευχή .

ΟΙ ΕΥΧΕΣ
·        Οι ευχές δεν  πρέπει να δίνονται αλόγιστα , κυρίως  όταν  είστε ψυχολογικά πεσμένοι.
·        Αν είστε με κάποιο άτομο  παρεξηγημένοι  αποφύγετε να του ευχηθείτε , διότι ασυνείδητα θα δηλητηριάσετε  την ευχή σας.
·        Η ευχή σας  πρέπει να  συμβαδίζει  με τη συμπαντική  ηθική.  Δηλαδή μία ευχή που δίνεται  επιζητώντας το κακό κάποιου άλλου  επιβαρύνετε το κάρμα σας  και προκαλείτε τη θεία Συμπαντική δικαιοσύνη.
·        Όταν  εκφωνηθεί  η ευχή δεν θα μπορεί πλέον να αποσυρθεί.
·        Η εκφώνηση  της ευχής πρέπει να  πληροί  συγκεκριμένους όρους . καθώς θέτει σε κίνηση  δυνάμεις  και νόμους  που έχουν  τη δυνατότητα   να υλοποιούν πράγματα. Όταν εκφωνείται  δημιουργεί μία νέα πραγματικότητα  τόσο για αυτόν που τη δέχεται όσο και  για αυτόν που την εκφωνεί δεσμεύοντάς τον  για τη νέα πραγματικότητα  που δημιούργησε .
·        Δε μπορείτε να εύχεστε  σε κάποιον  κάτι που είναι ενάντια στα όνειρά του .
·        Δεν πρέπει οι ευσεβείς σας  πόθοι  να εκφράζονται  με τη μορφή  ευχής  προς κάποιον άλλον, διότι το πιθανότερο  να είναι υποκριτική..
ΣΥΜΒΟΛΑ  & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ  ΔΥΝΑΜΗΣ

        *    Σύμβολα  θρησκευτικής πίστης , εικόνες Αγίων , κομποσκοίνια κ.λπ.
        *   Σκόρδα, πέταλα αλόγων,  ρόδια, κ.λπ
        * Αρωματικά κεριά, λιβάνια κ.λπ
        *  Όταν εμφανίζονται δυσάρεστες οσμές  με την προσευχή και το λιβάνισμα


           αυτές  εξαφανίζονται.
          *Οι καθαρτήριοι ήχοι ( ύμνοι , ψαλμωδίες ) εξαγνίζουν . κυρίως όταν
            αποχωρούν οι αμφιλεγόμενοι  επισκέπτες.      
         *Τον  ίδιο καθαρτήριο ρόλο μπορούν  να παίξουν  ορυκτοί κρύσταλλοι   και      φυτά΄

ΔΙΕΥΚΡΥΝΗΣΗ

Όλα τα προαναφερόμενα και άλλα πολλά  με τις δήθεν ευχές  δε θα επιτελέσουν  το καθαρτήριο ρόλο τους  αν δεν υπάρχει η πρόθεση  από εμάς να λειτουργήσουν έτσι.  

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ




EΣΩΤΕΡΙΚΗ  ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ          

(ΒΟΗΘΗΜΑ  ΓΙA ΑΡΧΗ)

Λίγο , πολύ  οι περισσότεροι γνωρίζουν  τη σύσταση  ενός γενεθλίου ωροσκοπίου , καθώς  στην απλή του μορφή δίνει κάποια ιδέα του χαρακτήρος  και  ορισμένων  σημαντικών  γεγονότων  της ζωής( σταδιοδρομία, υγεία , γάμο κ.λ.π).
Γενικά , στο ωροσκόπιο βρίσκεται  σε λανθάνουσα κατάσταση, αποτυπωμένη   ολόκληρη  η ζωή του ανθρώπου  αλλά αυτό μπορεί να περιγραφτεί  από έναν ιδιαίτερα  πεπειραμένο αστρολόγο. Ας δούμε λοιπόν, τα καίρια σημεία  του ωροσκοπίου .

….To  ωροσκόπιο  το διαβάσαμε…..  και  έχουμε δεi τις τάσεις   που έχουμε.  Όμως, εμείς θέλουμε να δούμε και  το χρόνο που θα συμβούν τα όποια   καλά και τα  άσχημα,-αυτά που μας έχουν  αποκαλυφτεί  από το γενέθλιο ωροσκόπιο . . Σε αυτήν την και περίπτωση  θα  χρειαστούμε  τα βοηθητικά  ωροσκόπια .
Καταρχήν,   θα πρέπει  να  υπολογίσουμε  τους γενέθλιους  πλανήτες σε σχέση  με τον χρόνο  που μας ενδιαφέρει. Δηλαδή  από τότε  που οι πλανήτες  εγκαταλείπουν  την γενέθλια θέση τους και προχωρούν κατά μήκος  του ζωδιακού  μεταβάλλοντας έτσι τη   δυναμική τους. Για παράδειγμα  ο γενέθλιος Κρόνος   παραμένει στη θέση του,  όμως ο διελαύνων Κρόνος ( αυτός που μετακινείται)   σχηματίζει  διάφορες  όψεις   μέσω των οποίων  εμφανίζονται και  στοιχεία του πεπρωμένου .
Αυτές οι μετακινήσεις των πλανητών  είναι οι γνωστές  ως διελεύσεις  οι οποίες χρησιμοποιούνται    για προγνώσεις  και μεταγνώσεις .Για παράδειγμα  έχουμε  τον γενέθλιο  Δία  στη 100 του Καρκίνου ο οποίος  αμέσως μετά  τη γέννηση του ατόμου  εγκαταλείπει (νοητικά) ετούτη την θέση  του  για να συνεχίσει  την αέναον  πορεία του . Έτσι , με βάση τις αστρολογικές εφημερίδες  βρίσκουμε  στο χρόνο που μας ενδιαφέρει την θέση του  και ας υποθέσουμε  ότι αυτή μπορεί να είναι η 10η μοίρα  της Παρθένου όπως  συμβαίνει   στην παρούσα χρονική περίοδο  στις 27/9/2015  σχηματίζοντας  όψη  60 μοιρών .
        Όμως  πριν γίνει αυτή η διαδικασία  θα πρέπει  εκ των προτέρων  να προσδιοριστεί η φύση  ενός εκάστου  πλανήτου, καθώς  θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όλοι οι κανόνες ερμηνείας  των διελεύσεων.  Κυρίως , θα πρέπει  κάθε φορά  που ο πλανήτης διέρχεται  από την ακμή ενός οίκου. Η επίδρασή του  παύει να εξασκείται  όταν  ο πλανήτης  απομακρύνεται από  την ακριβή θέση του πλανήτου .Ο χρόνος  της επίδρασής του  είναι τόσο μικρότερος όσο  μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα  του και αντίστροφα.

          Σύμφωνα  με την αστρολογική διδασκαλία  ο άνθρωπος κατά τη  στιγμή της γεννήσεως του  δέχεται  εκείνη τη στιγμή  τις  επικρατούσες  αστρικές  δονήσεις .Έτσι ,  ο άνθρωπος μέσω αυτών των δονήσεων   σφραγίζεται  με τα στοιχεία της   προσωπικότητάς του  ψυχολογικά,  οργανικά .Συνεπώς   υπάρχουν   δύο είδη  επιδράσεων .Η μία απορρέει από το περιβάλλον  των γονέων δηλαδή  από την κληρονομικότητα ορίζοντας  την ιδιοσυγκρασία  οποία είναι μεταβλητή  λόγω  της ηλικίας  και φυσικά  από τον τρόπο της γαλούχησης του .  Η άλλη απορρέει  από την αστρική  επίδραση  τη στιγμή της γέννησης .Δηλαδή  από τη θέση των πλανητών,  την μεταξύ τους σχέση κ.λπ. ορίζοντας την  ιδιοσυστασία του  .Με βάση την αρχαία αστρολογική διδασκαλία διακρίνονται τέσσερα είδη ιδιοσυστασίας, των τεσσάρων  χυμών του σώματος  :την λεμφική , την αιματώδη , την χολερική  και μελαγχολική .Κάθε μία  έχει τα δικά  της εξωτερικά σωματικά   χαρακτηριστικά,  τα βιολογικά , ψυχολογικά.
 Όμως υπάρχουν    και επτά  ιδιοσυστασίες με   βάσει τους  επτά γνωστούς πλανήτες.
Στον  Ήλιο αποδίδεται η καρδιακή  λειτουργία ,και   οι αρτηρίες.
Στην Σελήνη , αποδίδεται  μία εγκεφαλική –υπογάστριο ς  λειτουργία (ηλιακό πλέγμα.) Από  εδώ  Ρυθμίζονται   τα υγρά του σώματος , οι αδένες , τα έντερα  Ρυθμίζονται  επίσης τα  νεύρα των κυττάρων    ( υπεραιμία, λοιμώξεις , γαστραλγία,  κωλικοί ,δύσπνοια( βραχεία αναπνοή).
Στον  Ερμή  αποδίδεται η εγκεφαλική λειτουργία. Συνδέεται με το κέντρο της σκέψης ,, της μνήμης ,του λόγου , της πλευρές της μύτης , των πνευμόνων ,  των νεύρων ,  τα χέρια  ,  τα πόδια Είναι επίσης υπεύθυνος για : τις νευρώσεις τις  μεταστάσεις  τον βήχα,   λεκτική δυσλειτουργία….
Στην Αφροδίτη αποδίδεται  η νεφρική λειτουργία .Εξουσιάζει  την μήτρα , τα γεννητικά όργανα, τις ωοθήκες , τις φλέβες , τους μαστούς,  τα νεφρά .Είναι επίσης  υπεύθυνη για   μολύνσεις αυτών των περιοχών.
Στον  Άρη αποδίδονται  στηθικά προβλήματα. Κυριαρχεί στο πρόσωπο , στη χολή, στη γεύση,  στο πέος , στις φλεγμονές Είναι επίσης   υπεύθυνος του πυρετού των    οργανικών  και σωματικών  τραυμάτων .
Στον  Δία αποδίδονται  εξουσίες  στους πνεύμονες, στο ήπαρ , το αίμα  στο   πεπτικό σύστημα ,στη δημιουργία νέων κυττάρων. Επίσης πριν την ανακάλυψη του Ποσειδώνα  θεωρείτο υπεύθυνος  για τις δηλητηριάσεις οποιασδήποτε  αιτίας ( από  τροφές, τοξικές ουσίες ,μικροοργανισμούς  , ναρκωτικές ουσίες.
Στον  Κρόνο  αποδίδονται εξουσίες ελέγχου  του ήπατος,  της σπλήνας ,  των οστών των γονάτων , των οδόντων .Ωστόσο  όπως οι πλανήτες  έτσι και  τα ζώδια  καθορίζουν το ποιόν  και την έκτασίν  της ζωτικότητας  του οργάνου που ερευνάται.

Τα συστατικά  από τα οποία  αποτελείται ο άνθρωπος  και οι  φυσιολογικές ,  ψυχολογικές  και πνευματικές  λειτουργίες του βρίσκονται  σε στενή  σχέση  με τις  λειτουργίες του Κόσμου .Καθώς  εκτός  του φυσικού σώματος μέσα στον Κόσμο η φύσις προόρισε  τα φυτά  όπου και αυτά όπως λέγει ο Παράκελσος  δεν έχουν φωνή  αλλά  είναι  ζώντες οργανισμοί ,δεν έχουν φωνή αλλά έχουν το   αστρικό τους  αποτύπωμα  .Ο Παράκελσος  συνιστά στον αστρο- ιατρό να προσέχει εκτός από τη θέση  της  Σελήνης  και  την φύση των θεραπευτικών   βοτάνων. Όπως  στην περίπτωση της πνευμονίας to  φυτό pulmonaria , για το στομάχι  το κυκλάμινο , για τα έντερα  τον αρωματικό  κάλαμο κ.λπ . Βλέπουμε  λοιπόν,  ότι δεν υπάρχει  όργανο στο ανθρώπινο οργανισμό  που να μην  αντιπροσωπεύεται  στη φύση  και να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί  ως φάρμακο  για τις ασθένειες .
Αυτοί οι συσχετισμοί  γίνονται και με τα ορυκτά.
Ο  Ήλιος  εξασκεί  την επίδρασή του στο ορυκτό βασίλειο  στο χρυσάφι  ,ενώ στο φυτικό βασίλειο  στο σαφράν ( κρόκο )και στο ηλιοτρόπιο
Η Σελήνη  επιδρά        στον άργυρο  στα μαργαριτάρια , στο φυτικό  στην καρδιά του μαρουλιού,  στη καρδιά του καρπουζιού.
Ο Ερμής  έχει επίδραση στον υδράργυρο, στον μαρκασίτη,  στον αχάτη , στην μαντζουράνα , στο γλυκάνισο.
Η Αφροδίτη  επιδρά στον  χαλκό, στο σμαράγδι,  στο χρυσόλιθο  , στο ρόδι , στον  ιεροβότανο ,  στο νάρκισσο.
 Ο Άρης  επιδρά στο σίδηρο , στο μαγνήτη, στον ίασπι , στον όνυχα , επίσης στο κρεμμύδι  ,στο σκόρδο,  στο πιπέρι, στο σινάπι.
Ο Δίας  επιδρά στον κασσίτερο , στο ζαφείρι , στον  ίασπι . Επίσης  στην ελιά,  στη μελιά.
Ο  Κρόνος επιδρά  στον μόλυβδο , στον μαγνήτη,  στο σύνδικο, , επίσης στην πτέριδα , στο  υασκυαμο.


Βλέπουμε  τον άνθρωπο  να έχει  όλα τα εφόδια  της Γης  για να κατασκευάζει επιπλέον και   αριστουργήματα. Ο Θεός όμως  δημιούργησε  από την ανυπαρξία , δια του Λόγου …την ύλην …μόνο με το Γεννηθεί το  Και όλα αυτά  έγιναν για τον άνθρωπο , βέβαια  η δημιουργία  διήρκεσε  εκατομμύρια  χρόνια  και όπως ο χρυσοχόος  αναμιγνύει  στο χρυσό  και άλλα  ολιγότερο  ευγενή  μέταλλα….έτσι και στον άνθρωπο ανέμιξε   την ελευθερία του  πνεύματός   του   και  με ότι άλλο ήθελε…  Γι’  αυτό τον  δημιούργησε τελευταίο  για να εύρη τα πάντα έτοιμα….
Πόσοι όμως  γνωρίζουν τον  προορισμός τους; Μήπως μέσω του ωροσκοπίου τους; Και αν είναι  το ωροσκόπιο  γιατί δεν   αντιλαμβάνονται τα μηνύματά του  ;Αφού    και αυτό έχει τη σημασία του  καθώς οδηγεί τον άνθρωπο  μέσα από το κακό στο καλό  « ουδέν κακόν  αμιγές καλού»
                                

Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ  ΚΑΙ  ΘΥΛΙΚΗ  ΑΡΧΗ

Ωστόσο  ο Δημιουργός   έφτιαξε τον άνδρα  με το σθένος ( μυϊκή  δύναμη ) και τη γυναίκα ως  βοηθό του. Όσο, ισχυρό και αν είναι  το πνεύμα της γυναίκας επειδή της λείπει  το σθένος  μπορεί να προκαλέσει  αντίθετα αποτελέσματα…..
     Το αρσενικό,  αστρολογικά  εκπροσωπείται από τον Ήλιο , το θηλυκό  από τη Σελήνη
 Ήλιος   είναι η ζωή , η θέληση , το φως,  το φανερό , είναι πομπός  που εκπέμπει ενέργεια.
  •       Η Σελήνη είναι η  κληρονομικότητα, το κρύο ,η  αλλαγή,  είναι  δέκτης  που λαμβάνει την ενέργεια.
  •       Ο Ήλιος είναι  φύση  αρσενική  , φωτεινή , ζεστή , θετική
  •       Η Σελήνη  είναι φύση  θηλυκή , σκοτεινή , κρύα,  αρνητική
  •       Ο Ήλιος  δείχνει  τους άνδρες , την εξουσία,  τον πατέρα , το σύζυγο,  τον αρχηγό,  την κοινωνικό επαγγελματική  εξέλιξη , το σταθερό.
  •      Η Σελήνη ,  δείχνει  τις γυναίκες , τη μάζα ( τον λαό), την μητέρα ,τη σύζυγο ,τον υπαρχηγό , την οικογένεια , ότι διαπλάθεται.
  •       Ο Ήλιος  Οργανικά σχετίζεται με την καρδιά, τη σπονδυλική στήλη,  το κυκλοφορικό  τα μάτια

  •       Η Σελήνη  σχετίζεται  με το στομάχι , το ηλιακό πλέγμα,  το συμπαθητικό  σύστημα,  τη ρευστότητα του αίματος ( εμμηνόρροια,) μάτια ψυχής
  •      Ο Ήλιος  είναι η προσωπικότητα , η ισχυρή θέληση , η αυτοπεποίθηση ,η οργάνωση, η πατρότητα , η πραγματικότητα.

 Η Σελήνη  είναι ο ψυχισμός , η εσωτερική ζωή , η ευαισθησία   η ,παθητικότητα ,  η μητρότητα, τα όνειρα.
1.  Άσχημες  ψυχικές επιρροές :Ο Ήλιος  δείχνει  τυραννία, υπεροπτισμό,  εγωισμό,  κατάχρηση δύναμις , θράσος
Η Σελήνη δείχνει αναίδεια,  καπρίτσιο,  αστάθεια,  δειλία,  συστολή,  οκνηρία.      


                                


  
              
           


Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ

                       

ΣΤΟ  ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ( 24/ 9 -23/10 )



Στο μήνα  που εξουσιάζεται  από τον Ζυγό  με  σύμβουλο  του  την κλασική  ζυγαριά  δείχνει αμέσως  την εικόνα όπως τη  διαμορφώνουν  οι συνθήκες ετούτης   της χρονικής  περιόδου  και βέβαια  ανάλογα  με τον  οίκο  που κατέχει  ο Ζυγός  στο γενέθλιο  ωροσκόπιο  του κάθε ενός .Αυτό που  χρειάζεται λοιπόν,  είναι να αξιολογούνται  ήτοι  να Ζυγιάζονται  προσεχτικά και  οι πιο  λεπτές αποχρώσεις  των  σχετικών  ζητημάτων  τους.
Για αυτό,  οι εμπειρίες σε   ετούτη τη χρονική περίοδο   δεν είναι εύκολες  είτε σχετίζονται  με τα υλικά  αποκτήματα  ή με τα πνευματικά, διότι  μπορεί να χάνεται  πολύτιμος  χρόνος  αν οι άνθρωποι  παραπαίουν  ανάμεσα  σε τούτο  ή εκείνο  ανάμεσα  στο Εγώ  και στο Εσύ.
Από το γεγονός  ότι τα  τελευταία  χρόνια  ο Ζυγός  το ζώδιο που  συνδέεται  με τη  δικαιοσύνη δεχόμενο   αρνητικούς κραδασμούς  από τους  πλανήτες  Ουρανό και Πλούτωνα  συμβαίνουν αρκετά  περίεργα  πράγματα στις προσωπικές  και δημόσιες  σχέσεις,  σε  διευθετήσεις , διεκδικήσεις, συμβιβασμούς , συμμαχίες,  συμβιώσεις  κ.λ.π.