Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ 28/2-5/3




ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ  ΠΡΟΒΛΕΨΗ  ΓΙΑ 28/2- 5/3 


Η τρέχουσα εβδομάδα δεν έχει να μας πει πολλά  σε κοσμικό επίπεδο  καθώς το κλίμα σχεδόν μένει παρόμοιο όπως εκείνο των προηγούμενων     ημερών  εκτός  και αν επηρεάζονται από τις διελεύσεις τα ατομικά ωροσκόπια .Ωστόσο αλλάζει ζώδιο ο Ερμής στις 5/3 , κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς  .Επίσης στις 28/2 γίνεται σύνοδος Ήλιου –Ποσειδώνα  και στις 5/3 ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο(90) με Άρη o οποίος περνά και αυτός  στον Τοξότη 
.  
ΚΡΙΟΣ: Καθώς ο Ήλιος  σήμερα 28/2 συναντά τον Ποσειδώνα   ενδέχεται  να βρεθείτε υπόλογοι  αναφορικά με ένα κρυφό σας εγχείρημα , Ωστόσο, ο Άρης στις 5/3 κάνει το σχετικό του  πόλεμο  με τον Ερμή  μεθερμηνευόμενο  ως λογομαχία με ανεξέλεγκτα λόγια  ή να γίνετε πρόξενος ζημιάς ή ατυχήματος .Όμως, όλο και σε κάτι θα σας  ηρεμεί η Αφροδίτη , δηλαδή μέσω φίλων .

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί σήμερα  να βρεθείτε με φίλους ή  ομοϊδεάτες αλλά να προσέξετε τη συμπεριφορά σας και την εμφάνισή σας καθώς μπορεί να ξεφύγετε από τα όριά σας και  να παρεξηγηθείτε .Διότι εκτός αυτών ,  στις 5/3  ενδέχεται  να γίνετε και πρόξενος μια παρεξήγησης  , κυρίως με άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος .Και θα είναι άδικο , καθώς  θα μπορείτε να έχετε  μια ευχάριστη κοινωνική ζωή .

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν θελήσετε να δείξετε κάτι περισσότερο από αυτό που είστε   κυρίως σήμερα 28/2  ίσως τα μπερδέψετε μέχρι  να γίνετε ακόμα  και αντικείμενο χλευασμού ..Αντί αυτού μπορεί να δείξετε την πολύ καλή ανθρώπινη εικόνα σας .Στις 5 που  αλλάζει ζώδιο ο Ερμής  και περνάει στους Ιχθείς και παράλληλα κάνει ένα καβγά με το Άρη  φροντίστε να μη καβγαδίσετε και εσείς με το/τη σύντροφό σας και  με συνεργάτες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο Ήλιος  μαζί με τον Ποσειδώνα  ενδέχεται να σας  προτρέψουν  να  λειτουργήσετε  με τα καλύτερα συναισθήματα αλληλεγγύης ,κυρίως απέναντι  σε ανθρώπους της προσφυγιάς ..Ενδέχεται επίσης κάποιοι άλλοι να παρευρεθείτε σε κάποιο μυστήριο ή  σε κάποιο ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα κ.λπ .Στις 5/3 και ενόσω ο Έρμης περνά στους Ιχθείς και σχεδόν ο Άρης στον Τοξότη  θα πρέπει σε κάθε περίπτωση  να μη χάνετε την ψυχραιμία σας.

ΛΕΩΝ : Ένα οικονομικό ζήτημα σήμερα  που ενδεχομένως να αφορά τρίτους  ίσως γίνει αφορμή  να δείτε αυτήν την υποχρέωσή σας  με  κάποια υστεροβουλία. Ωστόσο,  ο Άρης  καθώς μεταξύ 5και 6/3  περνάει στο φιλικό σας Τοξότη θα σας απαλλάξει από το συναισθηματικό φορτίο  των προηγούμενων ημερών  ωθώντας σας σε πιο δυναμικά και δημιουργικά πράγματα,  ακόμα και στον έρωτα .Καλό θα είναι πάντως, να αποφύγετε μία λογομαχία στις 5/3.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Σήμερα 28/2 επειδή  μπορεί να μην είστε βέβαιοι για το πώς θα σας αντιμετωπίσουν κάποιοι ακόμα και ο/η σύντροφός σας αποφύγετε  τις πρωτοβουλίες , καθώς μπορεί να παρεξηγηθείτε .Επίσης στις 5 με 6/3  καθώς αλλάζουν ζώδιο ο Ερμής  και ο Άρης  ενδέχεται  να μη μπορέσετε να συγκρατηθείτε  και να παρασυρθείτε σε μία λογομαχία την οποία  μπορείτε να την αποφύγετε.   Γενικά μπαίνετε σε μία περίοδο εύκολου εκνευρισμού
.
ΖΥΓΟΣ : Το πρώτο που πρέπει να προσέξετε  σήμερα  και μάλιστα εφόσον έχετε κάποια οργανική ευαισθησία είναι να θωρακίσετε τον οργανισμό σας κυρίως από μικρόβια  .Επίσης  να είστε περισσότερο προσεχτικοί  στην εργασία σας αν σχετίζεται με φαγητά και ποτά.. Οι ενδιάμεσες ημέρες της εβδομάδος  θα σας προσφέρουν  και όμορφες στιγμές  μέσω Αφροδίτης  με ψυχαγωγία φλερτ  και την καλή  αισθητική σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :Οι ημέρες σας αλλάζουν προς το καλύτερο  καθώς αρχίζει να δραστηριοποιείται περισσότερο ερωτικός τομέας αλλά καλό θα είναι  να είστε  πιο χαμηλών τόνων  με τους ανθρώπους που αγαπάτε γενικότερα. Σήμερα 28/2 καλό θα είναι να είστε εγκρατείς στις ανθρώπινες εξιδανικεύσεις. Επίσης  στις 5/3 ενδέχεται    να  γίνετε λίγο σπάταλοι αλλά αν αυτό σας ευχαριστεί  δεν πειράζει , άλλωστε στο ενδιάμεσο αυτών   των ημερών θα αισθάνεστε επίσης καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η οικογένεια και η ιδιωτική ζωή σας  εξακολουθούν να  έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο  και σε τούτο το διάστημα  Όμως  τώρα,  που προστίθεται και ο Ερμής  θα αυξάνουν και υποχρεώσεις  του σπιτιού  κάνοντας μάλιστα σε αυτό σταδιακά  και  ορισμένες  αλλαγές .Όμως, το πλέον σημαντικό είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας στο τέλος της εβδομάδος όπου ίσως να   έχετε και μία πρώτη  γεύση  του , με ένα μικρό ή μεγαλύτερο  καβγά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Είστε ένα μετριοπαθές  ζώδιο   αλλά έτσι όπως  τείνουν να εξελιχθούν κάποια πράγματα  ενδέχεται  να ξεπεράσετε τη μετριοπάθεια και να επιδιώξετε  μια πιο διπλωματική συμπεριφορά με την έννοια  της πονηριάς .Αυτό προσέξτε το   με τις αλλαγές των ζωδίων Ερμή και Άρη , κυρίως του τελευταίου , καθώς ενδέχεται   να δραστηριοποιηθούν μέσω αυτού κρυφοί   κακόβουλοι  μηχανισμοί σε βάρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :Με ήλιο και Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών σας δε θα έλεγα ότι έχετε  πάντα γεμάτο το πορτοφόλι σας Γι αυτό και σήμερα 29/2  αποφύγετε  να δείξετε τη  γενναιοδωρία σας εκτός και αν πρόκειται  για χειρονομίες καλής θελήσεως .Από το τέλος της εβδομάδος  που στο πορτοφόλι  σας θα  εισχωρήσει και ο Ερμής  θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς .Ενδέχεται  και με την αλλαγή ζωδίου του Άρη επίσης  στις 5/3  να ξοδέψετε για κάποιο φίλο.

ΙΧΘΥΕΣ : Ζείτε την εποχή  που σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας , ο ρομαντικός, ο καλλιτεχνικός, ο φιλάνθρωπος , κάτι που μπορεί να φανεί και σήμερα σε όλο του το μεγαλείο .Αυτό βέβαια,  δε σημαίνει  ότι  δε θα μείνετε αλώβητοι αν ξεφεύγετε από τα όριά σας και τούτο διότι από    το τέλος της εβδομάδος θα πειραματίζεστε και σε ορισμένα  πράγματα και σχέσεις. Από την άλλη , και με τον Άρη μπορεί να ξεπερνάτε και την προς τα έξω εικόνα σας. 


  
              
       

 


         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου