Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

TA ZEYΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ

ΜΑΘΕ  ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
ΜΑΘΗΜΑ   11 ο

Κανόνες ερμηνείας του ωροσκοπίου


               Οι άξονες του ωροσκοπίου

Η μέχρι τώρα ταξινόμηση των οίκων δεν  τελειώνει  μέχρι εδώ .Κάθε οίκος  όλο και κάτι κοινό  έχει με  τον απέναντι  του. Ας δούμε αυτούς τους άξονες πιο αναλυτικά .

1ος οικος-7οςοίκος( εγώ –οι άλλοι )
 

(άξονας προσωπικότητας

  Σε αυτόν τον άξονα  φαίνεται  η διάθεση  και η ικανότητα  του ανθρώπου  για συνεργασία και συντροφικότητα .
Εδώ φαίνεται οι εικόνα που έχει ο άνθρωπος για τον εαυτόν του. Εδώ ανιχνεύεται το εγώ κυρίως η έκφρασή του  καθώς εξαρτάται από  τις σχέσεις του  με τους όποιους  άλλους,  αφού η ελευθερία να εκφραστεί ως προσωπικότητα  εξαρτάται από τις συνθήκες  αυτών των σχέσεων.



2ος  οίκος-8ος  οίκος ( αποκτήματα προσωπικά –αποκτήματα μέσω άλλων)

                                 (άξονας της κληρονομικότητας

)
Ο δεύτερος οίκος(2ος)  συνδέεται με την υλική και συναισθηματική  ασφάλεια του ανθρώπου .Δείχνει  τον τρόπο που αντιμετωπίζει  και εκδηλώνει την ιδέα της ιδιοκτησίας .

Ο όγδοος(8ος) συνδέεται με τις κληρονομιές  του ανθρώπου .Ακόμα  και αυτά που κληρονομεί  μέσω του κυττάρου του, δηλαδή αυτά μπορεί να είναι  υλικά,  οργανικά, ψυχικά.

Οι υπόγειες   ανταρσίες των κυττάρων , τα ξεσπάσματα  των ορμονών , η τάση της αυτοκαταστροφής και της  αυτοσυντήρησης  θα φανούν  σε αυτόν τον οίκο .δηλαδή πως λειτουργούν  και στην περίπτωση που εμφανίζονται  δυσλειτουργίες  μπορεί να φαίνονται και οι  αιτίες που  τις προκαλούν .


Θεωρείται αρκετά σημαντικό  να δίνεται η πληροφορία  για την κληρονομικότητα του ανθρώπου  σε βιολογικό επίπεδο και την ανάπλαση  των κυττάρων του . Εν ολίγοις,  τον τρόπο  που εκδηλώνει την αυτοσυντήρησή  του ,ακόμα  και τη  ζωώδη  βιαιότητα που μπορεί  σε ακραίες καταστάσεις να τον οδηγήσουν  μέχρι το έγκλημα   και γενικά στη ψυχική  φθορά του  φτάνοντας τον έτσι  μέχρι τον θάνατο.

(ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ)


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου